informatie

Activiteiten in El Arenal

De leukste uitjes tijdens jouw reis!

Het eiland Mallorca, met de ideale bestemming voor jouw jongerenvakantie: El Arenal heeft een bruisend scala aan activiteiten. Er zijn tientallen toffe activiteiten in El Arenal die jij samen met jouw vrienden kunt ondernemen. Je zult je dus geen moment hoeven af te vragen wat te doen in El Arenal. Het enige dat je nog zult moeten doen is een selectie maken uit de activiteiten in El Arenal, zodat jij gegarandeerd een topvakantie gaat beleven!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

De activiteiten El Arenal

In El Arenal, maar ook in de omgeving heb je talloze activiteiten. Kies dus zelf of jij jouw hele vakantie in El Arenal blijft, of dat je de omgeving gaat verkennen. In de omgeving kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dagtocht naar Palma, waar je alle bezienswaardigheden van deze prachtige stad kunt bekijken. Voor de minder cultureel ingestelde jongeren onder ons zijn is er waterpark Aqualand en het pretpark Katmandu Park in Magaluf.

Ook via jouw reisorganisatie

Komende zomer op jongerenreis met reisorganisatie Beachmasters? In dat geval weet je zeker dat het jou tijdens jouw vakantie geen dag zal ontbreken aan toffe activiteiten. Via Beachmasters boek je namelijk toffe activiteiten in El Arenal of boek je een ontzettend vette jeepsafari waarbij je in één dag het volledige eiland verkent. Maar natuurlijk kun je ook alleen de feestjes meepakken, of maak je jouw eigen feestprogramma: werkelijk alles is mogelijk!

Onze selectie: de tofste activiteiten in El Arenal

Het grote aanbod aan activiteiten in El Arenal maakt de keuze voor jou niet gemakkelijker. In de afgelopen zomer hebben wij El Arenal voor jou gescant op de vetste activiteiten om onze selectie hieronder aan jou te kunnen presenteren. Dat betekent dat je eigenlijk alleen nog een keuze te maken uit activiteiten zoals bungeejumpen, boottochten, de jeepsafari, of bijvoorbeeld paragliding om El Arenal van boven te bekijken. Kijk direct welke toffe activiteiten en bezienswaardigheden in en om El Arenal in jouw programma komen te zitten!

Waterpark Aqualand in Magaluf

Houd jij wel van avontuur, probeer de ontzettend toffe glijbanen om vervolgens heerlijk bij te komen in een van de vele zwembaden of jacuzzi’s van dit waterpark in Magaluf! Ontdek hier meer over Waterpark Aqualand in Magaluf!

Boottochten in El Arenal

Heerlijk relaxen op de Spaanse zee om vanaf de boot de kustlijn van Mallorca te bekijken: de ideale activiteit in El Arenal die jou gegarandeerd voorziet van het echte vakantiegevoel! Ontdek hier meer over boottochten in El Arenal!

Boulevard van El Arenal

Op zoek naar de plek waar het allemaal gebeurt in El Arenal? Op de boulevard vind je eigenlijk alles, van leuke winkeltjes en restaurantjes tot alle uitgaansgelegenheden! Ontdek hier meer over de boulevard van El Arenal!

Dagtochtje naar Palma

Wil jij naast feesten ook meer ontdekken van de omgeving van El Arenal dan is een dagtocht naar Palma de ideale activiteit in El Arenal voor jou. Ontdek alle bezienswaardigheden! Ontdek hier meer over een dagtocht naar Palma!

Duiken in El Arenal

De onderwaterwereld in El Arenal bekijken op een manier waarop je dat waarschijnlijk nog nooit gedaan hebt? Dagelijks boek je deze ontzettend gave activiteit in El Arenal! Ontdek hier meer over duiken in El Arenal!

Jeepsafari in El Arenal

Het eiland verkennen doe je natuurlijk niet te voet, daarvoor kies je een ontzettend gaaf vervoersmiddel. Boek een jeepsafari en je ontdekt de mooiste plekjes van Mallorca! Ontdek hier meer over een jeepsafari in El Arenal!

Kathmandu Park in Magaluf

Stap in de wereld van Kathmandu Park: ontzettend gave attracties worden afgewisseld met glijbanen om even af te koelen. Dit maakt deze activiteit een absolute must-do! Ontdek hier meer over Kathmandu Park in Magaluf!

Paragliding op Mallorca

Mallorca verkennen door te gaan paragliden, de allervetste activiteit waarbij je Mallorca van boven leert kennen: een heel unieke ervaring voor jou (en je vrienden)! Ontdek hier meer over paragliding op Mallorca!

Segway tours in Palma

De stad Palma verkennen doe je natuurlijk op een niet alledaagse manier. Hiervoor huur je in het stadscentrum toch gewoon een segway? Klinkt interessant, lees dan meer! Ontdek hier meer over Segway tours in Palma!

Stranden in El Arenal

El Arenal heeft een prachtig lang strand waar je overdag heerlijk kunt relaxen, maar ook talloze activiteiten op het water kunt boeken. Beleef het strand optimaal! Ontdek hier meer over de stranden in El Arenal!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...