feesten

MTV Beachhouse in El Arenal

Uitzicht op zee

MTV Beachhouse is een van de hipste plekken in El Arenal. Het sexy personeel en de live optredens maken deze discotheek legendarisch! MTV The Beachhouse is een wat kleinere, maar gezellige discotheek. In deze discotheek kun je tot 4.00 uur ’s ochtends feesten, en is gelegen in het midden van het Nederlandse gedeelte. Met uitzicht op zee en een capaciteit van 600 gasten in deze club kan je je avond doorbrengen in exotische sferen.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Hotspot in El Arenal

Het MTV The Beachhouse is een van de heetste spots van Mallorca. Elke nacht dansen hier schaars geklede dames en jonge mannen. Ideaal voor de vrijgezel die heerlijk wil genieten van een vette club. MTV Beachhouse op Mallorca zorgt voor genoeg entertainment tijdens de avonden. Het barpersoneel zorgt voor spectaculaire dans- en drinkacts en ze maken met veel plezier de lekkerste mix drankjes en cocktails voor je klaar.

Je vindt het MTV Beachhouse op de Avda. Nacional 20, in El Arenal. Het MTV Beachouse is dagelijks van 22.00 tot 04.00 uur geopend.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...