informatie

Katmandu Park in Magaluf

Een leuk atractiepark voor jong en oud

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal wat extra spanning en sensatie? Het Katmandu Park in Magaluf bied je een wereld vol verrassingen! In dit attractiepark kun jij je helemaal te buiten gaan.

Wie het Katmandu Park in Magaluf binnenstapt, stapt binnen in een andere wereld. Een park met yeti’s, een ‘ondersteboven’ huis en vermaak voor het hele gezin. Zeker een bezoekje waard als je op vakantie bent in El Arenal en een dagje iets anders wilt dan op het strand liggen!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

De tofste attracties

De grootste verrassing van het Katmandu park is het ‘ondersteboven huis’. Onder elke knop of schroef bevindt zich een nieuwe surprise die een bezoek aan het huis tot een waar avontuur maakt. De 4D cinema neemt je mee op een wilde reis, waarbij een stevige maag verreist is. Daarnaast zijn er nog veel meer avontuurlijke attracties, waaronder een kleurrijk waterpark met glijbanen en spuitpistolen waar je lekker kunt afkoelen na een dag plezier. Ook is er een 16 meter hoge klimtoren, een interactief zombie vechtspel en een speeltuin voor de kleintjes van twee tot 12 jaar.

Een nachtje verblijven in het bijbehorende resort?

Ook het bijhorende resort hotel is helemaal in de avontuurlijke sferen gestoken. Met een receptie in de vorm van een Zwitserse tram, kamers in de stijl funky jungle of het gletsjer-thema en een veranda met een pagode-achtig gebouw en twee enorme marmeren leeuwen voor de deur. Verblijf jij in dit resort? Dan heb je geluk, want dan mag jij het Katmandu Park gratis in!

Volop plannen voor de toekomst

Bedenker en directeur van dit alles is Karel Johnson. Inmiddels 75 jaar, maar nog altijd vol energie. Ambitieus en ondernemend als hij is, heeft hij ook de komende jaren nog volop plannen met Katmandu Park. Zo zullen er volgend jaar twee tot drie nieuwe attracties aan het pretpark worden toegevoegd. Tot die tijd is er echter ook al meer dan voldoende te beleven in het park. Een ritje naar Magaluf is dan ook een belevenis voor het hele gezin. Meemaken dus!

Waar vind je Katmandu Park?

Het Katmandu Park bevindt zich op de Avda Pedro Vaquer Ramis 07181 in Magalluf, Mallorca. Het park is elke dag tussen 10:00 uur ‘s ochtends en 22:00 uur ‘s avonds geopend. Een toegangskaartje tot het park kost €27,90. Kijk voor meer informatie op www.katmandupark.com.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...