feesten

Bar Andaluz in El Arenal

Tapas & andere gerechten!

Ben je in Spanje, dan is tapas iets wat je gegeten móét hebben! In deze bar kun je veel verschillende soorten tapas bestellen. Ga een avondje gezellig naar Andaluz El Arenal, en proef de echte Spaanse smaak!

De lekkerste tapas
Voor de lekkerste tapas zit je bij de bar Andaluz El Arenal aan het goede adres. In deze bar kun je genieten van de beste tapas, waarbij de kwaliteit, de prijs en de goede service van belang zijn. Ook hecht de bar Andaluz El Ara waarde aan de originaliteit van haar gerechten. In deze keuken vol smaken en sensaties is er voor ieder wat lekkers te vinden! In deze gezellige bar kun je de heerlijkste tapas bestellen, zoals mosselen, gebakken vis, carpaccio en verschillende soorten groenten en salades. Maar ook streekgerechten zoals Calamar Andaluz (Andalusische inktvis) staan op de lijst van tapas.

Ook vlees- en visgerechten
Ben je niet zo’n fan van tapas, maar willen je vrienden dat wel graag eten? Geen probleem, want bij Andaluz El Arenal kun je ook heerlijke ‘gewone’ gerechten bestellen, zoals entrecote en andere vlees- en visgerechten. En als lekkere afsluiten van de maaltijd kun je kiezen voor een van de zelfgemaakte desserts, zoals crema catalana of heerlijk zelfgemaakt gebak.

De bar Andaluz El Arenal bevindt zich op de Carrer de Quarter 23, in Palma. Je kunt van tevoren reserveren via het telefoonnummer +34 971 26 80 18.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...