informatie

Segway Tours in Palma

Ontdek Mallorca met een segway tour!

Zou jij tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal ook graag de omliggende stadjes willen bekijken, maar heb je weinig zin om te lopen in de warmte? Met een Segway tour door Palma leer je deze stad op een leuke manier kennen, en dat zonder uitputtende wandeling!

De segway

Je hebt ze ook in Nederland vast wel eens voorbij zien komen: de Segway. Door het futuristische uiterlijk lijkt Segway rijden vrij ingewikkeld, maar niets is minder waar! Leun je naar voren, dan rijdt de Segway naar voren. Leun je naar achteren, dan ga je ook naar achteren. En Als je stil wilt staan, hoef je alleen maar rechtop te gaan staan op de Segway. Het is een beetje wennen in het begin, maar het is ontzettend leuk als je eenmaal door hebt hoe het werkt!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Verken de omgeving van El Arenal met een Segway!

De trend van het Segway rijden is inmiddels al in heel Spanje verspreid. Zo komt het dat je nu ook in Palma een tour kan maken op een Segway. Ideaal: alle bezienswaardigheden van Palma bekijken zonder dat de blaren op je voeten springen door het urenlange slenteren. Geheel in duurzame en ecologische stijl kun je genieten van een prachtige tour op een Segway. De Segway is veilig en leuk, de Segway is niet vervuilend en maakt geen lawaai.

Verschillende routes op Mallorca

Er zijn verschillende routes die je kunt kiezen tijdens een tour op een Segway. Zo is er de Beach-Palma City route, waarbij je een uur lang langs het strand van Palma rijdt,van Can Pastilla tot El Arenal. Daarnaast heb je nog de Portixol Route, een tour van twee uur langs Playa de Palma, Cala Estancia, Garden City tot Portixol. Tot slot kun je er ook voor kiezen op de Cathedral Beach Route te rijden. Deze tour duurt drie uur en start in Playa de Palma, waarna je langs verschillende plekken rijdt zoals de Garden City, de Old Town of Palma, de kathedraal en een museum. Bij deze laatste tocht is e rook een mogelijkheid om tussendoor ergens wat te gaan drinken.

Prijzen van Segway Tours Mallorca

De prijzen van de tours variëren van 35 euro voor één uur tot 90 euro voor de tocht van drie uur. Zie jij het wel zitten om een tour te maken op de Segway? Segway Palma is te vinden inPalma city en op Palma beach. Kijk voor meer informatie op www.segwaypalma.com.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...