feesten

BCM Dance Club in El Arenal

Een van de grootste discotheken van Europa!

Tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal mag een bezoek aan de grootste discotheek in Mallorca niet ontbreken. Daarnaast is de BCM Dance Club ook één van de grootste discotheken van Europa. De BCM moet je dus zeker gezien hebben!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Één van de grootste discotheken van Europa

BCM Dance Club is de grootste discotheek van Mallorca en daarnaast één van de grootste discotheken van Europa. . Als je in El Arenal op vakantie gaat, dan is dit de discotheek waar je geweest moet zijn. Vaak is een avond BCM al door de reisorganisatie georganiseerd en hoef je je alleen maar in te schrijven. In BCM Dance Club zijn er vaak schuimpartys en waterpartys, maar door de verschillende zalen in BCM is hier voor ieder wat wils. De meest bekende DJ’s van Europa draaien in het BCM om alle vakantiegangers uit hun dak te laten gaan! DJ Tiesto, David Guetta, Afro Jack, Armin van Buuren en vele anderen zijn hier al geweest.

Laat elektronische apparaten thuis

Tip: als je naar BCM Dance Club gaat, kun je het beste niet waterbestendige apparaten (mobiel, fototoestel) thuislaten. Zeker als je voor de schuimparty of waterparty gaat is dit aan te raden, aangezien de kans aanwezig is dat deze apparaten dan kapot gaan. Je vindt de BCM aan de C/ Punta Ballena 14 El Arenal, in Magaluf.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...