feesten

Restaurant El Bistro in El Arenal

Dineren met uitzicht op de zee

El Bistro is een leuk restaurant in El Arenal, en ligt gelijk aan het strand. Wil jij een lekker verse huisgemaakte maaltijd of een lekkere drankje, terwijl je uitkijkt over de oceaan? Dan moet je gaan eten bij restaurant El Bistro!

In het restaurant El Bistro is voor ieder wat wils. Je kunt hier heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten bestellen. De gerechten die worden aangeboden zijn typisch Europeaans, zoals pizza en diverse vis- en vleesgerechten. Maar ook voor een Spaanse specialiteit kun je aanschuiven bij El Bistro. En het beste is: alle gerechten worden huisgemaakt met verse ingrediënten.

Ook voor alleen een drankje kun je bij El Bistro terecht. Van lokale drankjes tot import, alles is te bestellen bij El Bistro. Lekker met een koud drankje in je hand genieten van het prachtige uitzicht over het strand en de zee. En het mooiste is natuurlijk als je hier even een zonsondergang meepakt!

Restaurant El Bistro bevindt zich op de Calle Cartago 35 in El Arenal.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...