feesten

Feestcafé Shooters in El Arenal

Elke avond 1.000 Nederlanders

Wil jij een avond stappen in een van de grotere discotheken van El Arenal? Dan mag je feestcafé Shooters zeker niet missen. In feestcafé Shooters kunnen bijna 1000 vakantiegangers genieten van de meest gevarieerde muziek; van House en Top 40 tot Dance en de beste Apres-ski meezingers. In de Shooters zijn vaak thema-avonden of andere leuke acties. Breng jij bijvoorbeeld een zak borrelnoten of een Unox rookworst mee naar feestcafé Shooters, dan maak je het barpersoneel superblij. In ruil daarvoor mag jij gratis een lekker drankje uitzoeken!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

’s Avonds en ’s nachts één groot feest

In feestcafé Shooters kun je vanaf 21.00 uur ’s avonds tot 04.00 ’s nachts terecht. Er zijn veel Nederlanders te vinden dus je maakt altijd contact met leuke mensen die ook op een feest/jongerenvakantie zijn. Daarnaast vind je op de kaart van Shooters de meest exotische drankjes en de lekkerste shotjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Splitje, of een Zure Mat? In dit gezellige feestcafé zijn de shotjes overigens maar één euro! Ook ideaal: Shooters zit midden in het uitgaansgebied van El Arenal. Ben je het dus zat in de Shooters, dan zijn er in de buurt nog genoeg andere leuke barren en discotheken!

Je vindt feestcafé Shooters aan de El Arenal Av. Nacional 64 in El Arenal. Feestcafé Shooters is elke dag tussen 21.00 uur en 04.00 uur geopend.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...