feesten

Club NL in El Arenal

De populairste club speciaal voor Nederlandse feestgangers!

Wil jij een hele avond keihard feesten in één van de grootste clubs van Mallorca? In Club NL vind je de beste feesten, met de beste DJ’s!

Club NL: één van de populairste clubs van Mallorca

Club NL is een van de populairste clubs van Mallorca, waar meer dan 500 man de hele avond kunnen dansen op de beste platen. Midden in het uitgaanscentrum van El Arenal tref je deze club, die niet alleen de populairste is maar ook de grootste Nederlandse discotheek. Iedere avond gaat het hier weer helemaal los, en de deuren sluiten pas om 06.00uur. Cub NL biedt leuke extra’s, waaronder meters bier, buckets en goedkope shotjes. Niets is te gek bij Club NL!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Bekende Nederlandse toppers

House, Dance, Urban en verschillende andere muziek stijlen komen hier voorbij, dus altijd voor ieder wat wils! DJ´s als Feest DJ Ruud, Valerio, MC Sef, Korsakoff en Luna zorgen zeker voor goede feesten. Zoals ieder jaar staat Club NL garant voor de beste DJ’s om ervoor te zorgen dat jij de feestvakantie van je leven hebt! Je vindt Club NL aan de Avinguda Nacional 21 in El Arenal. Club NL is tot ’s ochtends 06.00 uur geopend.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...