feesten

De Bierexpress in El Arenal

Voor echte Hollandse gezelligheid

Wil je tijdens jouw jongerenvakantie in El Arena ook een avondje feesten in een relaxt Hollands feestcafé? In de Bierexpress is het altijd gezellig!

Als je ergens een gezellig sfeertje zult vinden in El Arenal, dan is dit bij de Bierexpress zeker het geval. In dit Hollandse café aan de boulevard van El Arenal is het altijd leuk! Er is een terras om lekker te relaxen en ook een bar buiten waar je eventueel even af kan koelen van het dansen. DJ Petertje zorgt voor de beste Top 40 en Nederlandstalige muziek in dit café. Gek personeel, de lekkerste cocktails én topartiesten zorgen ervoor dat de Bierexpress met recht een van de leukste Nederlandse cafés in El Arena genoemd mag worden. Dit café moet je tijdens jouw vakantie zeker eens bezoeken!

Je vindt de Bierexpress aan de Cartago 47 in El Arenal. De Bierexpress is elke dag geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 03:30 ’s nachts.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...