informatie

Paragliding op Mallorca

Een spannend uitje!

Hou je wel van een beetje spanning, en zou jij Mallorca wel vanuit de lucht willen bekijken? Dat kan bij Paragliding Mallorca!

Paragliding

Paragliding, ook wel schermvliegen genoemd, komt van het parachutespringen. In tegenstelling tot een parachute, die er voor zorgt dat de val afgeremd wordt, gaat het er bij paragliding juist om zolang mogelijk in de lucht te blijven. Hierdoor zweef je als het ware door de lucht. Paragliding is de meest eenvoudige en natuurlijke vorm van vliegen. Het scherm van de paraglide bestaat slechts uit textiel en lijnen en het lichtgewicht hi-tech materiaal past moeiteloos in een rugzak, is gemakkelijk te transporteren en weegt slechts zes á zeven kilo.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Voor elk niveau

Je kunt zowel als beginner als gevorderde bij Paragliding Mallorca terecht. Heb je al ervaring met paragliden, dan kun je hier materiaal huren en kunnen de instructeurs van paragliding mallorca je de beste plekjes tonen. Ook worden er voor gevorderden begeleide excursies georganiseerd.

Voor het eerst paragliden – Tandemsprong

Ga je voor de eerste keer paragliden? Dan kun je kiezen voor een tandemsprong, waarbij je samen met een gekwalificeerde paraglider een vlucht maakt vanaf Puig de St. Marti, gelegen achter de haven van Alcudia. Dit is een unieke belevenis voor alle leeftijden! Vrienden en/of familie kunnen ervoor kiezen om te wachten in het landingsveld terwijl ze genieten van een picknick of foto’s / video’s maken. Een vlucht duurt gemiddeld 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Paragliden? Reserveer een plaats!

Wil je gaan paragliden, dan is het verstandig om eerst even contact op te nemen met Paragliding Mallorca. Om te kunnen paragliden moet je namelijk reserveren. Je wordt de dag zelf door Paragliding Mallorca gebeld, zij geven dan door of het weer goed genoeg is om jouw sprong door te laten gaan. Paragliding Mallorca zit dicht bij Alcudia. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer +34 6333 428 43 of via het e-mailadres info@paragliding-mallorca.com.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...