feesten

Disco Bar 538 in El Arenal

Een gezellig Nederlands feestje bouw je in Disco Bar 538

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal lekker kunnen feesten in een gezellige discotheek, die niet al te groot is? Dan zit je bij de Disco Bar 538 helemaal goed!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Populaire kleine club in El Arenal

Disco Bar 538 is een populaire discotheek op Mallorca onder de jongeren, en is te vinden op de boulevard van El Arenal. Disco Bar 538 is net als MTV The Beachhouse een wat kleinere discotheek. Samen met zo’n 400 gasten kun jij hier lekker los gaan!

Elke avond volle bak

Het is een discotheek die iedere avond gezellig vol zit, en waar onder meer Nederlandse Top 40 en Housemuziek van DJ D-Light en DJ A-Matic gedraaid wordt. Wekelijks worden er themafeesten georganiseerd. Het gezellige Brabantse team in 538 houdt de deuren open tot 6 uur ’s ochtends, de Disco Bar 538 is dus zeker de moeite waard tijdens een stapavond in El Arenal! Je vindt Disco Bar 538 aan de Balneario 3, El Arenal in Spanje. Disco Bar 538 is van maandag tot zondag geopend van 22:00 tot 06:00.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...