feesten

Uitgaan leeftijd – El Arenal

De minimale leeftijd om uit te gaan in El Arenal

El Arenal heeft een geweldig uitgaansleven en is daarom een goede bestemming voor een jongerenreis. In het centrum vind je grote discotheken en gezellige kroegen. Ook zijn er veel Nederlandse kroegen als café Hoek van Holland en café de Zaak. De minimale leeftijd om een discotheek of kroeg te bezoeken is 18 jaar. Het zou dus voor kunnen komen dat je een discotheek of kroeg niet binnen mag. Toch wordt dit niet heel streng gecontroleerd en kun je de meeste gewoon de discotheken en kroegen in.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Alcohol kopen in El Arenal

De minimale leeftijd om alcohol te kopen is 18 jaar. Ook is het verboden voor jongeren onder de 18 jaar om alcohol te drinken. De regels proberen ze na te leven, maar toch wordt er veel alcohol gedronken in de Spaanse badplaatsen. Het is dus wel mogelijk dat je alcohol kan drinken en kopen tijdens de vakantie.

De gemiddelde leeftijd in het uitgaansleven

De gemiddelde leeftijd in de discotheken en kroegen ligt tussen de 16 en 23 jaar. De meeste bezoekers zijn rond de 17 à 18 jaar. Ook als je ouder bent dan 17 à 18 is El Arenal nog steeds een goede bestemming. Je kunt er zeven dagen per week tot in de late uurtjes uitgaan.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...