informatie

Boulevard van El Arenal

Een gezellige boulevards vol met bars en kroegen!

Aan het einde van een lange stranddag is er niks leuker dan nog even de drukke boulevard van El Arenal af te slenteren. Hier vind je leuke bars en kroegen, maar ook kraampjes waar je leuke souvenirs kunt kopen voor het thuisfront.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Dé hotspot van El Arenal

Zoals eigenlijk voor zich spreekt, heeft ook El Arenal beschikking over een groot strand, waar veel hotels en appartementen aan gelegen zijn. Naast het strand ligt de drukke boulevard van El Arenal. Hier barst het van de gezellige bars, discotheken en terrassen. Feestgangers kunnen hun geluk hier niet op!

Lekker eten aan de Boulevard El Arenal

Wil je wat eten op de boulevard? Ook dat is uiteraard mogelijk. Een slimme tip om een lekker restaurant uit te zoeken: kijk waar veel Spanjaarden zitten, dan weet je dat je daar goed kunt eten. De lokale bevolking weet namelijk altijd de beste plekjes uit te zoeken.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...