feesten

Megapark in El Arenal

De biertuin van El Arenal!

Het Megapark in El Arenal is een groot en befaamd complex. In deze grote biertuin kun je terecht voor shows, entertainment, live-optredens, evenementen en TV-shows. Tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal kan een bezoekje aan het Megapark dus zeker niet uitblijven!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Megapark: de grootste discotheek van Mallorca

In het Megapark bevindt zich de grootste discotheek van Mallorca. Het Megapark doet veel denken aan de bierfeste in München. In deze biertuin gecombineerd met een grote outdoor nachtclub kun je doorfeesten tot de vroege uurtjes! Deze club is puur Duits, je zult dus ook heel veel Duitse toeristen tegenkomen. Maar ook andere toeristen zijn benieuwd naar het Megapark, en komen een kijkje nemen in deze mega discotheek. De MegArena is de grote feestzaal, met een totale oppervlakte van 3.500 m2. Elke avond is er een ander thema, voorbeelden hiervan zijn Tropical Beach Party en de Miss en Mr Mallorca. Oftewel: voor ieder wat wils! De MegArena is elke dag vanaf 21:00 uur ’s avonds geopend. Tip: ga jij voor 00.00 ’s nachts de MegArena in, dan krijg jij twee gratis drankjes en een leuke gadget.

Twee gloednieuwe gedeeltes sinds de zomer van 2014

Dit jaar is het Megapark in El Arenal verbouwd. Sommige gebieden in het complex zijn omgebouwd, maar er werden ook twee gloednieuwe gedeeltes toegevoegd. Natuurlijk blijft het Mega Park een biertuin, maar er is nu gehoor gegeven aan de wens om ook overdag te kunnen feesten. Het onderste gedeelte gaat nu over in een groot openlucht gedeelte. Ook is het zwembad iets verlegd. De eerste verdieping is nu nog bereikbaar via een buitentrap, maar dit zal straks een roltrap worden. Er zullen overigens alleen dames werken. Helemaal nieuw is ook de privé lounge, in dit gedeelte wil men nieuwe klanten trekken die in zijn voor een privéfeestje en daarbij een lekker glaasje bubbels willen drinken.

Waar vind je Megapark El Arenal?

Wil jij ook een bezoekje brengen aan het befaamde Megapark? De club bevindt zich aan de Calle de Llaüt in El Arenal. Voor meer informatie kun je kijken op www.megapark.tv.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...