informatie

Vliegen naar El Arenal

Op jongerenreis met het vliegtuig naar El Arenal, Mallorca

Ben jij ook al aan het kijken voor een heerlijke jongerenvakantie in El Arenal in Spanje? Op deze pagina vind je alles over de reisduur, het vervoer vanaf de luchthaven, de kosten van een vliegreis en meer. Profiteer bovendien ook van de scherpst geprijsde arrangementen!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Hoeveel kost een vliegreis naar El Arenal?

Een vliegreis is de enige optie om naar het feesteiland El Arenal te vertrekken. Wij raden je aan om voor jouw jongerenvakantie een pakketreis te kiezen, hierin zitten accommodatie en vlucht inbegrepen. Bij een pakketreis profiteer je van bundelkorting en ben je vaak goedkoper uit. Mocht je al een verblijf hebben in El Arenal dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij maatschappijen met losse vliegtickets zoals TUIfly en Transavia. Een alternatief is om jouw vliegvakantie naar Spanje te vergelijken bij reisorganisaties die niet specifiek op jongeren zijn gericht, het nadeel hiervan is dat je veel voordelen en leuke uitjes mist.

Vliegduur naar El Arenal

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar de luchthaven van Palma de Mallorca ongeveer 2 uur en een kwartier. Vanaf Palma de Mallorca doe je er nog ongeveer 20 minuten over met de bus naar El Arenal.

Luchthaven/vliegveld in de omgeving van El Arenal

El Arenal heeft geen eigen luchthaven, maar er zijn wel verschillende vliegvelden in de directe omgeving van El Arenal. Palma de Mallorca biedt een groot vliegveld, dat vrijwel alle vluchten richting de Costa Brava afhandelt. Daarmee is de kans groot dat je naar deze luchthaven vliegt om vervolgens per bus verder te reizen naar Bel Arenal. Deze busreis duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het verkeer en het aantal hotelstops.

Meer informatie over de luchthavens

Meer informatie over de luchthavens in de buurt van El Arenal is te vinden op de websites van de betreffende luchthavens. Met vragen over de vluchtinformatie van Amsterdam naar Palma de Mallorca kun je ook bij je reisorganisatie terecht.

Vervoer van de luchthaven naar El Arenal

Zoals hierboven al genoemd is, is de kans het grootst dat je tijdens een vliegreis naar El Arenal vliegt op de luchthaven Palma de Mallorca. Vanuit Palma de Mallorca wordt je door de reisorganisatie opgehaald en in ongeveer 20 minuten naar je accommodatie in El Arenal gebracht. Reis je niet met een reisorganisatie, dan is er een mogelijkheid om met de shuttlebussen die de luchthaven biedt de reis te vervolgen naar El Arenal. Deze rit kost vanaf Palma de Mallorca ongeveer €12,50 p.p. (op basis van vier personen), inclusief bagage en exclusief eventuele fooien voor de taxichauffeur.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...