feesten

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca!

Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden vanwege de leuke activiteiten. Vrijwel alle jongeren die naar El Arenal gaan, hebben een ding gemeen met elkaar; ze zijn gekomen om te feesten! El Arenal heeft een bruisend uitgaansleven met een groot aanbod aan uitgaansgelegenheden. Van Nederlandse stamkroegen tot de vetste clubs, alles is aanwezig in El Arenal! Hieronder vind je een aantal leuke activiteiten die betrekking hebben op het uitgaansleven van El Arenal.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Clubtour door El Arenal

De Clubtour is een aanrader voor iedereen die net op het eiland is aangekomen. Als je graag de boel wilt verkennen, dan is de Clubtour perfect voor jou. Voor een klein bedrag mag je de hele avond van club naar club zonder entree te betalen. Je gaat naar de 5 leukste clubs en kroegen van El Arenal. Daarnaast is het natuurlijk een hele leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Via de Clubtour ontmoet je nieuwe mensen die ook net zoals jij net pas in El Arenal zijn. Hierdoor kan je in één avond nieuwe mensen leren kennen èn het uitgaansleven verkennen.

Kroegentocht

Als de Clubtour niet genoeg voor je was, dan kan je ook nog mee met de kroegentocht van Beachmasters. Tijdens deze kroegentocht ga je langs de leukste kroegen van El Arenal. Hierdoor weet je precies waar alle leuke plekjes zitten. Dat scheelt je weer een hoop zoekwerk! Daarnaast kan je tijdens de kroegentocht veel nieuwe mensen ontmoeten. Natuurlijk staan de welkomstshotjes al klaar bij de kroegen. Als je een avond mee gaat met de kroegentocht en een avond een clubtour maakt, dan ben je helemaal wegwijs in El Arenal. Je kent alle leuke clubs en kroegen. Daarnaast maak je veel nieuwe vrienden die je weer kunnen vergezellen tijdens het uitgaan. De clubtour en de kroegentocht zijn dus eigenlijk twee vliegen in een klap!

Beachmasters VIP Armband

Het is leuk om uit te gaan en lekker wat te drinken in een kroeg, maar het kost helaas wel allemaal geld. Gelukkig heeft Beachmasters hier wat op bedacht. De Beachmasters VIP Armband! Deze VIP Armband is voor iedereen die snel door zijn geld heen is op vakantie. De VIP Armband biedt de mogelijkheid om wat extra’s te sparen tijdens je vakantie. De Beachmasters VIP Armband geeft je korting bij kroegen, restaurants en winkels. Daarnaast heb je ook nog eens gratis toegang bij verschillende discotheken! Voor meer informatie over de voordelen kun je terecht bij de reisleiding in El Arenal. Zij kunnen je precies vertellen waar je je voordeel kan halen. Als je meer wilt weten over de bovenstaande activiteiten, dan moet je even contact opnemen met de reisleiding. Zij kunnen je meer informatie geven over de prijzen, tijden, etc.

Meer clubs, kroegen en discotheken..

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven op gebied van uitgaan in El Arenal. Daarom is het verstandig om nog even rond te kijken op deze site. Zo vind je onder het kopje “uitgaan” nog veel meer informatie over alle leuke uitgaansgelegenheden in El Arenal. Ook de blog wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe artikelen die interessant zijn voor de Nederlandse jongeren die naar El Arenal gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...