informatie

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie

Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd handig om op de hoogte te zijn van de gang van zaken in El Arenal. Daarom vind je hieronder meer informatie over allerlei belangrijke zaken die voorbij komen tijdens je vakantie.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Weer op Mallorca

Bij een goede vakantie hoort natuurlijk lekker weer. In El Arenal hoef je je hier in ieder geval geen zorgen over te maken. Zon is er in overvloed. Gemiddeld ligt de temperatuur hier rond de 28 graden! Dat is in ieder geval al één goede reden om een vakantie te boeken naar El Arenal. De frisse zeewind zorgt ervoor dat het erg aangenaam is in de zomer. Een dagje aan het strand is dus zeker aan te raden in El Arenal. Zorg wel dat je jezelf goed insmeert. Door de frisse wind kan het minder warm aanvoelen dan dat het werkelijk is. Hierdoor denk je misschien dat zonnebrand niet nodig is, toch schijnt de zon volop. Daarom is het belangrijk om jezelf goed in te smeren, vooral de eerste paar dagen. Dan kan je gewoon de hele vakantie lang lekker genieten van de zon (in plaats van verbrand in de schaduw te moeten zitten).

Geldzaken

Geld is natuurlijk voor iedereen belangrijk. Zonder geld kom je niet ver. Gelukkig kun je gewoon met de euro betalen in El Arenal. Daarnaast werkt je Nederlandse bankpasje ook gewoon bij de pinautomaten in El Arenal.

Taal

De taal die gesproken wordt in El Arenal in Spaans. Aangezien er in El Arenal vrij veel toeristen komen, kan je met Engels ook je weg wel vinden hier. Daarnaast zijn er ook een aantal Nederlandse tentjes te vinden. In deze restaurants of kroegen wordt gewoon Nederlands gesproken. Als je Nederland dus stiekem een beetje mist, moet je zeker een keer langs deze Hollandse tentjes.

Reisdocumenten

Je moet in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart zijn. Zorg dat je deze bij hebt, anders dan zal jouw vakantie al eindigen bij de Nederlandse grens. Dat zou natuurlijk jammer zijn, aangezien je toch net iets beter kan gaan feesten in El Arenal.

Vervoer

Als je graag een kijkje neemt buiten El Arenal, dan moet je natuurlijk vervoer hebben, Een auto huren is een erg leuke en handige optie. Je kan namelijk op eigen houtje de omgeving verkennen. Daarnaast ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld de bustijden. Hierdoor heb je veel vrijheid en kan je in alle rust de prachtige omgeving van El Arenal bezichtigen & wat cultuur snuiven in de naastgelegen plaatjes.

Meer informatie over El Arenal?

Hopelijk ben je nu wat wijzer geworden over de gang van zaken in El Arenal. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze plek. Daarom is het misschien wel verstandig om ook even op de site verder te kijken. Hier vind je nog veel meer informatie over eten, uitgaan & activiteiten. Daarnaast wordt er regelmatig een bericht geplaatst op deze blog. Deze artikelen zijn interessant voor alle Nederlandse jongeren die graag naar El Arenal gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...