feesten

Heeren van Amstel in El Arenal

Hét Nederlandse feestcafé van El Arneal

Heeren van Amstel is hét Nederlandse feestcafé van El Arenal. Zeven dagen in de week is het hier één groot feest met de leukste partyanimals en de beste deals. Hier kun jij je compleet laten gaan en feesten met iedereen.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Even alleen Nederlands

De Heeren van Amstel is een geweldig leuk Hollands feestcafé, inclusief Nederlands personeel. Ben je het Spaanse gebrabbel dus even zat, dan kun je hier weer lekker in het Nederlands kletsen met de bediening. Heb je het nogal warm gekregen in de Heeren van Amstel, dan kun je buiten even afkoelen: er is namelijk ook een terras aanwezig waar veel gebruik van wordt gemaakt In de Heeren van Amstel ga je los op de lekkerste muziek van Nederlandse bodem met de sfeer die je alleen op Mallorca tegen komt. Een unieke ervaring waar je helemaal los kan gaan! Tip: kom wat vroeger in de avond, dan kun je nog een goed plekje veroveren.

Stamkroeg van reisorganisatie Beachmasters!

De Heeren van Amstel is de stamkroeg van Beachmasters op Mallorca. Ga je met deze reisorganisatie naar El Arnenal, dan zul je dus zeker een keertje in de Heeren van Amstel komen. Elke week is er een andere Nederlandse DJ die de avond vult met een mix van verschillende muziek stijlen. En ben jij gek op het spelletje Stef Stuntpiloot? Dan hoef jij niks te missen, want Stef is ook in de Heeren van Amstel aanwezig. Je vind de Heeren van Amstel aan de Avenida Nacional 43 in El Arenal. In de buurt van de Heeren van Amstel vind je ook andere bars en discotheken.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...