activiteiten

Stranden in El Arenal

De leukste stranden vind je hier!

Heb je zin om tijdens jouw jongerenvakantie lekker op het strand te kunnen bakken? Dan zit je in El Arenal helemaal goed! Met een fijn, goudkleurig zandstrand en genoeg tentjes om wat te eten of te drinken kan jouw stranddag niet meer stuk!

El Arenal kenmerkt zich door de langgerekte zandstranden. Als strandliefhebber ben je hier op de goede plek. El Arenal heeft een heerlijk, breed zandstrand met een bruisende boulevard en leuke terrasjes. Op het strand zijn ligbedden en parasols te huur. Ook op het water is er genoeg mogelijk. Je kunt een jetski huren of ga mee op de banaan. Daarnaast ligt er aan het strand genoeg strandtenten die overzichtelijk genummerd zijn. Een lekker fris drankje is dus binnen handbereik!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Activiteiten op het strand van El Arenal

Kun je er niet goed tegen om de hele dag te niksen op het strand? Er zijn strandhuisjes aanwezig waar je de hele dag door een hapje of drankje kunt nuttigen. Ook zijn er genoeg watersporten te beoefenen. Bij verschillende strandhuisjes kun je iedere watersport beoefenen die jij je maar kunt bedenken. Banaan, Flyfish, waterskiën, surfen, zeilen en nog veel meer.

Stranden rond El Arenal

Rond El Arenal vind je voornamelijk geleidelijk aflopende stranden met fijn, goudkleurig zand. De temperatuur van het water is van juni tot november erg lekker, een duik in het water behoort dus zeker tot de mogelijkheden! De topmaanden zijn juli en augustus met een watertemperatuur van 25 graden Celsius. De drukste en grootste stranden vind je in de omgeving van Palma de Mallorca.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...