feesten

Discotheek Veronica in El Arenal

Al ruim 30 jaar dé discotheek van El Arenal

In discotheek Veronica is het iedere avond weer feest. Met voornamelijk Nederlands publiek die worden vermaakt door thema avonden met gevarieerde muziek en bekende dj’s kan jouw avond niet meer stuk!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Feesten met meer dan 500 andere jongeren!

Discotheek Veronica bestaat al ruim 30 jaar, en is de grootste én populairste discotheek van het Nederlandse gedeelte in Mallorca. In Veronica kun je samen met 500 andere feestgangers losgaan. Iedere dag zijn hier gast DJ’s uit Nederland om de vetste R&B, Top40, Hiphop en Nederlandstalige nummers voor je te draaien. Onder andere Tony Star en Mental Theo zijn hier al langs geweest. Naast de toffe muziek die gedraaid wordt, staat het barpersoneel de hele tijd voor je klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Natuurlijk met de nodige killing shotjes en overheerlijke cocktails!

Tot diep in de morgen

Discotheek Veronica is niet alleen de populairste en gezelligste discotheek van El Arenal, maar ook een discotheek waar je tot ‘s ochtends vroeg kunt feesten! Deze te gekke discotheek is namelijk open tot 06:00 uur ‘s ochtends. Veronica is dus zeker een bezoekje waard tijdens je vakantie! Je vindt Veronica aan de carretera arenal, IB 07600 El Arenal in Spanje. Veronica is van maandag tot zondag geopend van 23:30 tot 06:00.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...