informatie

Duiken in El Arenal

Duiken in kristalhelder water

Wil je tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal ook wel eens een dagje wat anders doen dan op het strand liggen? Ga dan duiken in El Arenal! Je kunt alleen, of gezellig met wat vrienden, de wondere onderwaterwereld verkennen.

Duiken op Mallorca in het kristalheldere water met een overvloedig onderwaterleven is een ervaring die je niet snel zult vergeten! In de omgeving van El Arenal zijn verschillende duikscholen te vinden. Een van de bekendste is Scuba Diving. Scuba Diving in Mallorca biedt veel verschillende mogelijkheden om te duiken, van dagtrips tot verschillende cursussen. Ook voor beginnende duikers is Scuba Diving een fijne duikschool. Zij hebben namelijk een aantal plekken geselecteerd die perfect zijn voor beginners, waar het water erg helder en rustig is. De perfecte omgeving om voor het eerst te duiken! Tijdens zo’n eerste duikles wordt je natuurlijk bijgestaan door een gekwalificeerde instructeur, die je alle fijne kneepjes van het duiken zal leren.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Cursus bij Scuba Diving

Daarnaast biedt Scuba Diving ook verschillende cursussen aan, zowel voor beginners als gevorderden. Zo kun je hier als beginner bijvoorbeeld een cursus nemen om je PADI Scuba Diver of je PADI Open Water te halen. Gevorderden kunnen gaan voor een cursus Advanced Open Water of de PADI Rescue Driver. Ben je echt al een vergevorderde duiker? Dan is de cursus Dive Master wel wat voor jou! In deze cursus doe je nóg meer kennis op over duiken, en leer je hoe je zelf je duikkunsten kunt demonstreren als ware je zelf een instructeur bent.

Dagelijks een duiktrip boeken

Je kunt elke dag van de week mee op een boot waarmee je kunt gaan duiken. De eerste boot vertrekt elke ochtend om 08:45. Ga je mee met zo’n duiktrip, dan bezoek je meestal twee verschillende locaties waar je gaat duiken. Deze locaties zijn afgestemd op het niveau van de duikers. Daarnaast krijg je twee duiktanks mee en krijg je tussendoor een lunch.

Betaalbaar duiken op Mallorca

En het fijne is: de prijzen van Scuba Diving vallen reuze mee. Hoewel duiken op zich al vaak een dure sport is, zijn duiktrips en -tochten vaak heel prijzig. Bij Scuba Diving kun je echter al voor €80 een hele dag mee op de boot, waarbij je twee keer de gelegenheid krijgt om te duiken. Ook de beginnerscursus kost €80. Ga je voor een PADI cursus, dan ben je wel wat meer geld kwijt. De cursussen beginnen bij 200 euro, en per niveau loopt de prijs op. Maar na deze cursus heb jij wel een officiële PADI in de pocket! Je vindt de duikschool Scuba Diving op de Carrer d’Elcano 23, in Mallorca.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...