informatie

Jeepsafari in El Arenal

Een avontuurlijk uitje!

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal ook wat avontuurlijks beleven? Een jeepsafari is een geweldige manier om wat meer van de omgeving van El Arenal te zien, en is bovendien superspannend!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Het programma van de jeepsafari

Een combinatie van zien, zwemmen, terreinrijden, snorkelen en vooral: heel veel actie! Tijdens een jeepsafari maak je een schitterende tocht over smalle, haast onbegaanbare wegen en door traditionele dorpen, waar je alleen kan komen met een 4-wheeldrive. In een vier- of zespersoonsjeep race je naar de top van de berg Randa, waar je een prachtig uitzicht hebt over het hele eiland. Daarna vervolg je de weg via zandwegen, die je leiden naar de baai van Cala Pi, waar er gestopt wordt voor een lunch. Hier kun je ook het zand en opgewaaide stof van je af zwemmen door een duik te nemen in één van de mooiste lagunes van Mallorca. Daarna vervolg je de jeepsafari langs kleine dorpjes en finca’s, waarna je aankomt bij Cap Blanc voor een fantastisch einde van je dag. In deze 4-wheeldrive gaat het spectaculair naar beneden voor het échte terreinwerk. Uiteindelijk kom je uit bij de zee, waar je nog kunt snorkelen in het kristalheldere water. Een jeepsafari is een goede manier om van de prachtige natuur van dit eiland te genieten. Daarnaast zorgen de heerlijke zwemstops er voor dat je het stof weer van je af kunt spoelen Ideaal! Let op: om zelf een jeep de besturen moet je in het bezit zijn van een rijbewijs. Geen rijbewijs? Niet getreurd, je kunt dan alsnog een jeepsafari boeken. In dat geval bestuurt een ervaren begeleider de jeep.

Reserveer een jeepsafari

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals jeepsafari’s aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een jeepsafari, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een jeepsafari uit te kiezen. Een bekende organisatie die jeepsafari’s aanbiedt is Safari Beach Event. Deze zit op de C. Bartolome Calafell 12 in El Arenal.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...