feesten

Pizzeria Del Sol in El Arenal

De lekkerste pizza’s van Mallorca

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in El Arenal ook eens dineren in een wat luxer Italiaans restaurant? Heerlijk eten en ondertussen de ondergaande zon bekijken, dat kan bij Pizzaria Del Sol!

Tijdens jouw vakantie wil je natuurlijk lekker en goed eten, en vooral niet al te duur. Bij Pizzaria Del Sol kun je uit heel veel verschillende gerechten kiezen. Je kunt beginnen met starter uit de lijst met heerlijke voorgerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een garnalencocktail, of een bruschetta à la Sol? Voor de prijs hoef je het niet te laten, want de voorgerechten kosten tussen de €3,50 en €9,80. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen voor een lekkere pizza, maar ook pasta’s en vlees- en visgerechten staan op de kaart. Een pizza heb je al voor €5,70! Geen zin in een pizza, bestel dan wat anders lekker van de kaart. Voor de vlees- en visgerechten betaal je zo’n 13 à 14 euro.

En niet alleen voor een goede maaltijd kun je terecht bij Pizzaria Del Sol. Je kunt ook een heerlijke cocktail drinken op het zonnige terras van het restaurant. Een instant vakantiegevoel!

Pizzaria Del Sol bevindt zich op de Avenida Miramar. Het restaurant is telefonisch bereikbaar via +34 71 442186.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...