feesten

Restaurants in El Arenal

Uit eten in El Arenal

Het prachtige eiland Mallorca heeft verschillende badplaatsen, welke elk een groot aantal restaurants kennen. Ontzettend lastig natuurlijk, wanneer je slechts een beperkt aantal dagen in El Arenal bent en ze niet allemaal kunt proberen. Exact om die reden hebben wij een mooie selectie ontwikkeld van betaalbare en bovenal goede restaurants in El Arenal. Op deze manier kun jij zonder problemen heerlijke gerechten proberen, waaronder heerlijke tapas…

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Voor welk gerecht ga jij?

Na een heerlijke dag bakken op het uitgestrekte strand van El Arenal kun je natuurlijk zelf de keukenprins of -prinses uithangen, maar je kunt ook lekker uit eten. Elke avond bieden restaurants aan de boulevard van Calella bijvoorbeeld tapas, maar ook de lekkerste hamburgers en spare-ribs. Dit lijkt natuurlijk het ideale begin van je stapavond, maar wil je toch gezonder doen, dan is een heerlijke pasta of een salade ook een aanrader in El Arenal.

De beste restaurants in El Arenal

Gewoon lekker uit eten, geen gepruts in de keuken van jullie appartement. Daarom vind je hieronder de beste restaurants in El Arenal. Om jou een gevarieerde keuze te kunnen bieden hebben we een diverse groep getest, waarvan uiteindelijk de beste restaurants van overwegend Nederlandse eigenaren zijn overgebleven. Ook handig voor wanneer je het fijn vindt om tijdens jouw vakantie lekker Nederlands te kunnen praten tegen de medewerkers van de restaurants in El Arenal.

Restaurant Alladin Kebab in El Arenal

In El Arenal is er maar één plek waar je echt een stevige bodem kunt leggen voor je aan jouw stapavond begint: Restaurant Alladin Kebab in El Arenal. Bij Alladin Kebab kun je trouwens meer eten dan alleen het lekkerste kebab van het eiland. Ook kun je er terecht voor een lekkere hamburger of voor de bekendste snacks!

Ontdek hier meer over Restaurant Alladin Kebab in El Arenal!  

Bar Andaluz in El Arenal

Wil jij met jouw vrienden heerlijk tapas gaan eten in El Arenal? Dat kun je het beste doen bij Bar Andaluz in El Arenal. Voortdurend worden de lekkerste gerechten uit de keuken getoverd om opgegeten te worden. Houd je niet zo van tapas, dan kun je bij Bar Andaluz natuurlijk ook gewoon entrecote en andere vlees- en vissoorten eten.

Ontdek hier meer over Bar Andaluz in El Arenal!  

Pizzeria Del Sol in El Arenal

Van restaurants als Pizzeria Del Sol in El Arenal hoop je dat er meer bestaan in de wereld. Je kunt er namelijk ontzettend lekker eten tegen een scherpe prijs. Als voorafje kun je bijvoorbeeld een garnalencocktail bestellen (gemiddeld vijf euro). Daarnaast kun je kiezen voor een lekkere pizza of een willekeurig vlees- of visgerecht!

Ontdek hier meer over Pizzeria Del Sol in El Arenal!  

Restaurant Asadito in El Arenal

Zijn jij en jouw vrienden echte vleesliefhebbers, dan is restaurant Asadito in El Arenal echt de plaats waar je moet zijn. Je zult de kwaliteit van echt barbecuevlees ervaren, bereid door echte professionals in hun vak. Tip, ga lekker op het terras zitten, dan heb je prachtig uitzicht over de vuurfonteinen bij het restaurant.

Ontdek hier meer over Restaurant Asadito in El Arenal!  

Restaurant El Bistro in El Arenal

Restaurant El Bistro in El Arenal ligt direct aan het strand, waardoor je kunt genieten van het heerlijke eten terwijl je uitkijkt over de prachtige oceaan. Over het algemeen worden internationale gerechten geserveerd, welke wel volledig bestaan uit huisgemaakte producten en ingrediënten. Ben jij in El Arenal, vergeet Restaurant El Bistro niet!

Ontdek hier meer over Restaurant El Bistro in El Arenal!  

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...