activiteiten

Waterpark Aqualand in Magaluf

Het grootste waterpark van Mallorca

Wat is er nu lekkerder dan je op een hete dag te buiten gaan in het grootste waterpark van Mallorca? Tijdens jouw vakantie in El Arenal mag een bezoek aan Aqualand dan ook echt niet ontbreken. Dit waterpark is net gelegen buiten het centrum van Mallorca en is het meest gave waterpark van de Spaanse westkust.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Waterpret in Aqualand Magaluf

In Aqualand kun je genieten van attracties als de Boomerang en de Tornado. Het Mini Park, het waterpark voor kinderen, heeft er pasgeleden een nieuwe attractie bij gekregen. Deze attractie, het Betoverde Kasteel, zal niet alleen bij kinderen in de smaak vallen, ook voor de oudere bezoekers is dit een leuke attractie. Zo zijn er verschillende glijbanen en een vijftien meter grote draak die het kasteel beschermt. Maar je vindt er ook een soortgenoot van Free Willy, een gigantisch grote orka!

De Tornado

De Tornado is de nieuwste attractie van Aqualand waterpark Magaluf. De Tornado is een buisvormige glijbaan. Met een enorme snelheid vlieg je door een lange buis, waarna je uitkomt op een cirkelvormige glijbaan. Naast deze nieuwe attractie zijn er nog veel meer gave attracties in Aqualand. Een paar daarvan zijn bijvoorbeeld de Kamikaze, de Crazy Race en de Black Hole.

Entree en openingstijden

Aqualand zit aan de Autovía Palma – Arenal, salida 13 in Mallorca. De toegangsprijs voor Aqualand is €26 per persoon. Als je vooraf online een kaartje koopt, betaal je €23,50. Aqualand is in mei, juni en september geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags. In juli en augustus is het park geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...