informatie

Boottochten in El Arenal

Een dagje genieten op het water

De warme zon op je huid, heerlijk helder water zo ver je kunt kijken… Een boottocht in El Arenal is de perfecte manier om even bij te komen van alle heftige nachten vol feesten. En wat is nu een betere manier om de stranden en de zee van de Costa Brava te bekijken dan door lekker te relaxen op het water tijdens een boottocht in El Arenal?

De stranden aan de Spaanse kust zijn prachtig en de zee azuurblauw. In combinatie met een heerlijk klimaat, is het geen wonder dat er langs de kust van El Arenal zoveel boottochten worden gemaakt. Een boottocht in El Arenal wordt gezien als hoogtepunt van jouw jongerenvakantie..

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Catamaran relaxing cruise

De meeste boottochten houden in dat je met een catamaran de zee op gaat. Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot! Op de catamaran zijn ligplekken aanwezig om even lekker te kunnen zonnen en uiteraard zijn er regelmatig stops om even een verfrissende duik te nemen. Het is ook mogelijk om met een snorkel de onderwaterwereld te bekijken. Met daarnaast nog relaxte muziek op de achtergrond en onbeperkt eten en drinken wordt dit een heerlijke tocht!

Ontdek de onderwaterwereld vanuit de boot

Naast een standaard boottocht kun je er ook voor kiezen om een unieke tocht te maken met een glasbodemboot. Het dek van deze boot is, je raadt het vast al, van glas gemaakt. Hierdoor kun je alles om je heen bekijken, waardoor je een fantastisch zicht hebt op de onderwaterwereld van El Arenal!

Hoe boek je een boottocht?

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals boottochten aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een boottocht, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een boottocht uit te zoeken.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...