feesten

Uitgaan in El Arenal

De leukste clubs en kroegen van El Arenal!

Aankomende zomer helemaal los in Mallorca? Uitgaan in El Arenal is werkelijk helemaal geweldig met talloze verschillende clubs, discotheken, kroegen en natuurlijk Nederlandse feestcafés. In El Arenal uitgaan is ontzettend divers: jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt, vrijwel alles is te vinden in deze bruisende feeststad op het Spaanse eiland Mallorca. Maar hoe ziet zo’n avond uitgaan in El Arenal er nou uit?

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Een avond uitgaan in El Arenal: de mogelijkheden

Je kunt een avond in El Arenal op drie verschillende manieren beginnen: lekker bij je hotel of appartement een drankje doen, een heerlijke cocktail drinken aan de boulevard om vervolgens de zon onder te zien gaan of lekker naar de Heeren van Amstel waar je samen met je vrienden een spelletje Stef Stuntpiloot kunt spelen. Ben je inmiddels al wat meer in de feeststemming dan kun je kiezen voor een vette internationale club zoals BCM Mallorca of voor een Nederlandse discotheek, waarvan meer dan tien te vinden zijn in het uitgaansleven van El Arenal.

Te kort op vakantie?

Begint de tijd te knagen en is de door jullie geboekte vakantie eigenlijk te kort? Mis dan zeker niets van de kroegentocht tijdens de eerste avond van jouw vakantie in El Arenal. Op deze manier weet je al direct welke clubs, kroegen en discotheken de moeite waard zijn. Tijdens de rest van je vakantie ben je op deze manier verzekerd van een ongeëvenaarde vakantie vol uitgaan in El Arenal op Mallorca.

Het beste van uitgaan in El Arenal

Om jou te helpen het optimale uit jouw vakantie in El Arenal te halen hebben hieronder de allervetste clubs, discotheken, kroegen en natuurlijk feestcafés voor jou op een rij gezet. Zo is het enige dat je nog hoeft te doen volop genieten tijdens jouw vakantie op Mallorca!

BCM Dance Club in El Arenal

Een van de grootste discotheken van Europa vind je in het Spaanse El Arenal. Eigenlijk ontkomt geen feestganger aan een bezoekje aan BCM Dance Club, want zelfs als je niet op eigen initiatief een bezoekje brengt zit deze club in het vaste programma van de meeste reisorganisaties: een aanrader!

Ontdek hier meer over BCM Dance Club in El Arenal!

Café Slok in El Arenal

Op zoek naar de huiskroeg van El Arenal? Bij Café Slok in El Arenal drink je een heerlijk biertje terwijl je luistert naar Hollandse krakers, afgewisseld met de laatste muziek uit de top 40. De plek voor een lekker drankje en een goed feestje, dat dagelijks tot ongeveer 03.30 uur voortduurt!

Ontdek hier meer over Café Slok in El Arenal!

Club NL in El Arenal

Op het lijstje populairste clubs in El Arenal onder Nederlanders staat Club NL ontzettend hoog. Dagelijks duiken 500 Nederlanders deze club in om pas aan het einde van de nacht weer buiten te komen. In het verleden was deze club de plek waar Feest DJ Ruud, Valerio en zelfs Korsakoff zorgden voor mooie avonden!

Ontdek hier meer over Club NL in El Arenal!

De Bierexpress in El Arenal

Mooie avonden beleef je in De Bierexpress aan de boulevard van El Arenal, waar elke dag opnieuw een gemoedelijke sfeer hangt, veroorzaakt door gek personeel, heerlijke cocktails en ontzettend leuke artiesten die elke zomer ingevlogen worden om dit Hollandse feestcafé te laten stralen!

Ontdek hier meer over De Bierexpress in El Arenal!

Cocktails & Dreams in El Arenal

De beste cocktails in El Arenal vind je gegarandeerd bij cocktailbar Cocktails + Dreams in het centrum van El Arenal. Je zult verbaast zijn over het aantal variaties er te maken zijn en hoe lekker de resultaten uiteindelijk smaken. Ben je in El Arenal, dan moet je zeker even langsgaan bij deze cocktailbar!

Ontdek hier meer over Cocktails & Dreams in El Arenal!

Feestcafé de Zaak in El Arenal

Het bekendste Hollandse feestcafé van El Arenal heet De Zaak. Het feestcafé onderscheidt zich door een vaste groep personeel en een vaste gastheer die blijft verbazen met leuke grappen en verhalen. Overdag is De Zaak de plek voor een biertje en een heerlijke cocktail, terwijl je er ‘s avonds keihard kunt feesten!

Ontdek hier meer over Feestcafé de Zaak in El Arenal!

Disco Bar 538 in El Arenal

Disco Bar 538 vind je aan de boulevard van El Arenal, op de plek waar het al jarenlang feest is. Dit feestje wordt veroorzaakt door een groep gezellige Brabanders die dit feestcafé omtoveren tot de plek waar jij tijdens jouw vakantie moet zijn geweest. Zet Disco Bar 538 dus zeker in jouw agenda!

Ontdek hier meer over Disco Bar 538 in El Arenal!

Feestcafé Shooters in El Arenal

Een feestcafé dat plaats bied aan 1.000 feestende Nederlanders, dat zie je in El Arenal niet zoveel. Misschien verklaart dat dan ook het succes van dit feestcafé dat al jarenlang aan de top van het uitgaansleven in El Arenal staat. Oja, breng je een Unoxworst mee naar Shooters dan kun je deze wisselen voor een gratis drankje!

Ontdek hier meer over Feestcafé Shooters in El Arenal!

Heeren van Amstel in El Arenal

Ben jij al dat Spaanse en Engelse even zat? Kom naar Heeren van Amstel, het café in El Arenal waar alles Nederlands is. Gewoon even lekker Nederlands kletsen op het mooie terras of een heerlijk spelletje Stef Stuntpiloot, alles kan en mag bij Heeren van Amstel in El Arenal: de stamkroeg van de reisorganisaties!

Ontdek hier meer over Heeren van Amstel in El Arenal!

Megapark in El Arenal

Waarschijnlijk heb je al eerder gehoord van Megapark in El Arenal, de immense biertuin is de plek waar Duitsers de hele zomer aan lange tafels bier drinken. Ook kent Megapark twee gloednieuwe delen, waar je in de zomer kunt feesten en een ruimte die je kunt afhuren voor jullie eigen groep: word VIP!

Ontdek hier meer over Megapark in El Arenal!

MTV Beachhouse in El Arenal

Ben jij op zoek naar een kleine, maar ontzettend gezellige discotheek in El Arenal? MTV Beachhouse is in deze categorie een van de heetste spots van Mallorca. Alle schaars geklede dames en knappe mannen zorgen ervoor dat deze club de plek is om nieuwe mensen te leren kennen: be there!

Ontdek hier meer over MTV Beachhouse in El Arenal!

Club Veronica in El Arenal

Discotheek Veronica in El Arenal is al ruim 30 jaar een begrip in deze badplaats. Samen met 500 anderen kun je er losgaan op de vetste R&B, top 40, Hiphop en natuurlijk Nederlandstalige hits. Samen met de andere gasten en het barpersoneel beleef jij in de Veronica gegarandeerd een topavond!

Ontdek hier meer over Club Veronica in El Arenal!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...