informatie

De highlights van El Arenal in één dag

Wat moet je meemaken tijdens jouw vakantie in El Arenal?

El Arenal, een gezellige plek waar jaarlijks vele jongeren komen om te feesten. Misschien heb je weleens eerder gehoord van El Arenal en wil je hier graag naartoe met je vrienden. Dan zijn er vaak een aantal dingen die je graag wilt weten. Hoe ziet een dag in El Arenal eruit? Wat doe je op zo’ n dag? Wat doe je overdag en wat is er ’s nachts te doen? Allemaal dingen die je jezelf afvraagt voordat je een vakantie gaat boeken. Logisch natuurlijk, aangezien je vakantie een hoogtepunt in jouw jaar moet zijn. In het onderstaande artikel wordt een voorbeeld gegeven over hoe een dag in El Arenal eruit kan zien.

Na een lange nacht in El Arenal worden jij en je vrienden langzamerhand wakker. De zon schijnt volop en de temperatuur begint al aangenaam warm te worden. Als iedereen wakker is besluiten jullie om even een stokbroodje te scoren in de plaatselijke supermarkt, om vervolgens rustig te lunchen in het appartement.

In de middag willen jullie een keer wat actiefs doen. Jullie hebben deze vakantie al gezwommen in het zwembad, aan het strand gelegen, terrasjes gepakt & een beetje gestruind over de boulevard. Vandaag is het tijd voor wat actie, daarom besluiten jullie om een keer te gaan paintballen

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Paintball

Dichtbij de hoofdstad Palma kan je samen met je vrienden gaan paintballen. Jullie besluiten om met de auto te gaan. Hierdoor kun je gaan waarheen je wilt en wanneer je wilt. Natuurlijk is het openbaar vervoer ook goed geregeld in Mallorca, dus dat zou ook geen probleem geweest zijn. Het paintballen vindt plaats in een bunker en is zeer avontuurlijk. Een aanrader voor iedereen die graag wat actie in zijn of haar vakantie wilt brengen!

Uit eten

Eenmaal thuis heeft iedereen na een leuke middag paintballen enorme honger gekregen. Jullie besluiten om met z’ n alle gezellig uiteten te gaan in een van de vele gezellige restaurants in El Arenal. Er is keuze zat in El Arenal. Er zijn veel typisch Spaanse restaurants, waar je overheerlijke Spaanse gerechten kan krijgen. Daarnaast vindt je natuurlijk ook de echte Hollandse eettenten. Hier kan je terecht voor je portie friet met bitterballen. Aangezien jullie Nederland stiekem een beetje missen, besluiten jullie om gewoon een keer lekker Hollands te eten.

Discotheek BCM

Wil je tijdens jouw vakantie ècht een keer losgaan? Dan moet je naar Discotheek BCM zijn geweest. Deze discotheek behoort tot één van de grootste van Europa! Daarnaast zijn er in deze discotheek vaak veel bekende Dj’s aanwezig. Zo is zelfs Afrojack hier regelmatig te vinden! Ook zijn er bij BCM verschillende zalen. Als je de muziek dus niks vindt, dan ga je gewoon door naar de volgende zaal! Al met al heb je bij BCM 100% feestgarantie. Met veel verschillende thema’s is geen enkele avond hetzelfde, dus nog een terugkomen hier kan ook geen kwaad.

Er zijn nog veel meer activiteiten!

Hopelijk heb je nu wat meer inzicht gekregen over het verloop van een dag een El Arenal. De bovenstaande activiteiten en feesten bestaan echt. Wil je hier meer over weten? Dan moet je je plaatselijke reisleiding even om meer informatie vragen. Zij kunnen je verder helpen met de precieze tijden, prijzen, etc.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...