informatie

Mallorca verkennen vanuit El Arenal

Mallorca ontdek je zo!

In El Arenal zelf zijn vele leuke activiteiten waaraan je deel kan nemen. Maar er is buiten El Arenal natuurlijk ook veel te zien en te doen. In dit artikel wordt wat meer informatie gegeven over de leuke activiteiten in de omgeving van El Arenal. Hierdoor weet je precies waar de mooie en leuke plekjes in de omgeving te vinden zijn. Dat scheelt je weer een hoop zoekwerk tijdens je vakantie in El Arenal. Het enige waar je je op vakantie dan nog mee bezig moet houden, is ervoor zorgen dat je optimaal geniet van een welverdiende vakantie!

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Eiland Tour

Voor de echte cultuursnuivers onder ons is er de eilandtour. Dit veelzijdige eiland heeft enorm veel moois te bieden. De eilandtour geeft je de mogelijkheid om het gehele eiland in een keer te verkennen. Je wordt vervoert met verschillende vervoersmiddelen. Zo ga je met de boot, de bus en een trein het eiland verkennen.

Grotten van Drach

Als jij graag de natuur van Mallorca wilt bezichtigen, dan moet je zeker een keer in de grotten van Drach zijn geweest. In deze prachtige druipsteengrotten vind je ook regelmatig klassieke concerten. Je kan een rondleiding per gondel doen. Ook vind je hier het grootste ondergrondse meer van Europa, dat is natuurlijk weer een leuk feitje om te vertellen thuis.

Palma de Mallorca

Tijdens je vakantie in El Arenal, moet je zeker ook een keer in de hoofdstad van Mallorca geweest zijn, namelijk Palma de Mallorca. Hier krijg je echt een goede indruk van de cultuur op dit eiland. Met prachtige bouwwerken en een typisch Spaans centrum is het een stad die veel te bieden heeft. Er zijn voor de shop-a-holics meer dan genoeg winkels. De mannen kunnen ondertussen op de vele terrasjes een biertje drinken.

Auto huren

Wat ook erg leuk is om te doen, is een auto huren. Waarschijnlijk hebben een of meerdere mensen in het vakantiegezelschap wel een rijbewijs. Als dit het geval is, dan is een auto huren een handig en geschikt vervoersmiddel. Je kunt samen met je vrienden op eigen houtje de buurt verkennen. Je hoeft geen rekening te houden met reisorganisaties of tijden van bussen. Met een auto ben je veel vrijer in waar je heen wilt gaan en wanneer. Wil je meer informatie over de bovenstaande activiteiten? Dan is het verstandig om even de reisleiding in de schakelen. Zij kunnen je meer vertellen over de precieze tijden, prijzen en voorwaarden.

Nog meer activiteiten ontdekken?

Natuurlijk zijn dit niet de enige activiteiten in El Arenal. Er is nog veel meer te beleven! Als je echt goed voorbereidt op vakantie wilt gaan, dan moet je nog even kijken onder het kopje “activiteiten”. Hier vind je nog veel meer informatie over de leukste activiteiten in El Arenal. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niets gaat missen tijdens jouw vakantie in El Arenal. Ook op de blog wordt regelmatig een bericht geplaatst dat interessant kan zijn voor de Nederlandse jongeren die naar El Arenal gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de gang van zaken in El Arenal!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...