informatie

Wat te doen in El Arenal?

De leukste uitstapjes in El Arenal

Jaarlijks komen vele jongeren weer naar El Arenal om te genieten van het weer, deel te nemen aan allerlei leuken activiteiten en natuurlijk om te feesten! In El Arenal zal je je in ieder geval niet snel vervelen. Er zijn vele leuke activiteiten te beleven hier. Hieronder vind je wat meer informatie over de dingen die je kan gaan doen tijdens je vakantie in El Arenal. Dan weet je in ieder geval zeker dat je je niet gaat vervelen tijdens je vakantie.

Vergelijk hier alle aanbieders met jongerenvakanties naar El Arenal

Strand (Cali pi)

In de zomermaanden in het natuurlijk gezellig druk op de stranden van El Arenal. Op het strand van El Arenal kan je aan vele leuke activiteiten deelnemen. Als je daar even geen zin in hebt, dan is er ook nog een andere optie om naar het strand te gaan. Als je even buiten El Arenal loopt, dan vind je hier vele kleine, mooie baaitjes waar je relaxed kan genieten van zon,zee en strand. Daarnaast is het een aanrader om een keer naar Cali Pi te gaan. Cali Pi is goed te bereiken per bus of met de auto. In Cali Pi vind je prachtige witte stranden met helder blauw water. Dit is gelijk een leuke manier om de buurt een beetje te verkennen en wat cultuur te snuiven.

Terrasjes

Als je van het strand afkomt of als je de hele middag hebt geshopt, dan is het natuurlijk ook lekker om even te zitten en wat te drinken en te eten. Langs de gezellige boulevard zijn vele leuke terrasjes waar je lekker kan genieten van het weer en heerlijke cocktails kan drinken.

Mega park

In Mallorca is het eiland verdeeld in verschillende gebieden. Deze gedeeltes zijn ingedeeld op basis van nationaliteit. Zo wordt El Arenal gezien als het Nederlandse gedeelte. Playa de Palma wordt weer tot het Duitse gedeelte gerekend. Aangezien deze gedeeltes allemaal bij elkaar zitten, is het misschien wel leuk om ook bij de Duitse buren een keer langs te gaan. Zo kun je in het Mega Park flinke pullen Duits bier gaan drinken. Daarnaast kan je ook de andere omliggende gedeeltes gaan bezoeken. Zo kun je ook nog even bij de Engelsen langsgaan in Magaluf en Palma Nova. Natuurlijk is zijn deze gebieden niet alleen maar voorzien van Duitser of Engelsen. Je vindt in het Nederlandse gedeelte bijvoorbeeld wat meer Nederlandse eettenten en kroegen, terwijl je in het Duitse gedeelte vooral veel typisch Duitse kroegen vindt. Als je meer wilt weten over de bovenstaande activiteiten, dan is het verstandig om de plaatselijke reisleiding in te schakelen. Zij kunnen je meer informatie geven bij deze activiteiten in en rondom El Arena.

Check alle activiteiten in El Arenal

Er is natuurlijk nog veel meer te doen in El Arenal. Er zijn vele leuke activiteiten voor jongeren te vinden in El Arenal. Daarom is het misschien wel verstandig om ook op de site nog even verder te kijken onder het kopje “activiteiten”. Hier vind je nog veel meer informatie over de leukste activiteiten in El Arenal. Ook op de blog wordt regelmatig een bericht geplaatst dat interessant kan zijn voor de Nederlandse jongeren die naar El Arenal gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor in El Arenal

Alles over het uitgaan in Mallorca! Jaarlijks komen vele jongeren naar El Arenal. Sommigen komen voor het lekkere weer, anderen zijn hier jaarlijks te vinden v...

euro's

Praktische tips voor in El Arenal

Tips voor jouw vakantie Ben jij opzoek naar een leuke vakantie in El Arenal? Of heb je zelfs al een vakantie geboekt in El Arenal? Dan is het natuurlijk altijd...